Velkommen til min blogg!

Velkommen til min lille blogg som jeg etterhvert vokser til å bli stor om jeg er heldig. Jeg har lenge vært usikker på om jeg skal gidde å lage en blogg I og med tiden nesten ikke strekker til fra før av men har funnet ut at det er morsomt å kunne fortelle litt om dagene sine og hva man driver med, hvem veit kansje man møter noen hyggelige mennesker her inne.

kawasaki

Trening
I dag har ikke dagen bestått av så mye spennende, jeg har vært en tur innom jobben på grunn av sykdom og ellers har tiden gått mest ut på å slappe av hjemme og kose med bikkja. Jeg har også sittet og siklet en del på ny motorsykkel men jeg tror det bare forblir med å drømme. Jeg kjører fortiden en 2013 mod kawazaki 250 å det holder egentlig I massevis men som med alle andre så vil alle ha mer. En 250 holder mer enn nok til mitt bruk men jeg kunne godt tenkt meg en 2-takter 400cc, det er noe eget med den motoren som ikke jager på høygir hele tiden. Men nok om det, blir neppe noe ny sykkel på meg med det første uansett så jeg skjønner ikke hvorfor jeg ser på. Nå skal jeg snart legge meg for en ny dag venter å I morgen ska jeg en tur på banen å kose meg hele dagen ved å gjøre det jeg liker aller best, kjøre fra alle gutta I min rosa kjøredress og hjelm!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *