Mitt store idol

Hvem er mitt store idol? Vel jeg har jo idoler innen alt jeg driver med kansje, men den største av dem alle er uansett Pål Anders Ullevålseter, den mannen er helt rå! Jeg tror de fleste ikke helt fatter hvilken prestasjoner han har gjort og fortsatt gjør, desverre er det for lite mediadekning rundt hans prestasjoner og løp generelt. Ikke bare er han mitt idol men han gjør det jeg drømmer aller mest om I hele verden, nemlig å kjøre dakar race! Det hadde absolutt vært det ypperste av det ypperste og kunne få lov til å delta I noe slikt. Hvem veit det kan jo hende meg også. Her er en reportasje fra VG om Pål Anders Ullevålseter som like før nyttår klarte å få en etappeseier selv med mye trøbbel og klarte faktisk å kjøre seg bort I tilegg.

agility

Agility
Som sagt driver jeg også med agility, kansje ikke på like høyt nivå som med motorcross men det er en veldig fin hobby det også. Selv har jeg en Norsk Buhund som heter Albert, han er veldig lydig og er rett og slett min aller beste venn. Han kan være litt sta selv om han er lydig så noe champion I agility vil han nok aldri bli men det er likevel veldig morsomt å se at han hører på hva jeg sier og forstår meg. Agility trener jeg med den lokale agilityklubben 1 gang I uken, ikke er det bare hyggelig for min del å møte mennesker, men Albert har også fått seg mange nye hundevenner!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *