Dette er min blogg

Hei! Mitt Navn er Karoline og jeg er avhengig adrenalin! Jeg er kansje en litt utypisk jente I og med at jeg elsker fart og spenning. Mange jenter sier de liker fart og spenning men det er noe helt annet å faktisk drive med fart og spenning å ikke bare si det. Jeg driver med motorcross, utforkjøring og slalåm, agility med min søte lille hund som heter Albert. Stort sett vil bloggen min handle om livet mitt, hva jeg gjør og mine interesser, jeg håper så mange som mulig vil la seg innspirere til å kanskje begynne med motorsport selv eller da også agility selvsagt.

Motorsport

Ikke mange forbinder jenter med motorsport men jeg både tror og håper at interessen for denne herlige formen for sport er økende blant jenter også, så vi kan vise gutta at det ikke er bare de som kan være råe på å kjøre bil eller motorsykkel. Jeg er 25 år gammel og har drevet med motorcross fra jeg var omtrent 13 år, når snøen kommer så er det slalåm og utfor som gjelder og gjerne en tur med twintip ski Ellers så er det jo hunder og agility som opptar resten av tiden å det er heller ikke så lett det heller. Håper dere lar dere underholde og ikke nøl med å legge igjen en beskjed om dere har lyst til det. Gleder meg til å få bloggen I skikkelig gang! Vi snakkes!